• Home
  • Nieuws
  • STADSPRAAT #2: In gesprek over afvaloverlast in Dukenburg

STADSPRAAT #2: In gesprek over afvaloverlast in Dukenburg

Geplaatst op      Leestijd: 1 minuut
STADSPRAAT #2: In gesprek over afvaloverlast in Dukenburg

Stadspartij Nijmegen komt op 7 november met STADSPRAAT naar Dukenburg om te praten over afval en vervuiling. Ben je de verloedering door rondslingerend vuil ook beu? Meld je vaak problemen met afval en vervuiling maar mis je een echt werkende oplossing? Kom dan naar deze bijeenkomst, lucht je hart en ga met ons in gesprek over een aanpak.

STADSPRAAT is het politieke café van Stadspartij Nijmegen. Wij gaan daarmee alle stadsdelen in om met inwoners in gesprek te gaan over politiek in de praktijk. Over actuele kwesties, kleine én grote zorgen. STADSPRAAT kan over van alles gaan en vooral over wat de inwoners zelf willen vertellen.

STADSPRAAT #2 is op 7 november om 20.00 uur in de Lindenberg Aldenhof. Dit keer hebben we gekozen voor het thema afvaloverlast. We krijgen steeds meer signalen hierover uit de wijken. Het probleem lijkt alsmaar te groeien. We gaan daarom in gesprek over de problemen, de overlast, maar vooral ook over de oplossingen. Wat is de taak van de politiek hierin volgens jou? En wat is jouw oplossing?

Dit gesprek gaan we onder andere aan met wethouder Jean Paul Broeren. Hij vertelt aan welke oplossingen er al worden gewerkt en welke er nu al worden ingezet in de wijk. Ook vertelt hij over de stadsconciërges die er dankzij de Stadspartij Nijmegen komen en hoe hij deze wil inzetten voor de afvalproblemen in de wijk.

Naast wethouder Broeren komen er nog andere interessante gasten en kun je onze hele fractie deze avond aanspreken en een biertje (of iets anders) met ze drinken.

Wees welkom en praat mee!

Waar: Lindenberg Aldenhof, Aldenhof 13-90, Nijmegen

Wanneer: donderdagavond 7 november 2024

Tijd: 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur

Entree: grati
Schrijf in voor onze nieuwsbrief en we informeren je periodiek.
Inschrijven



Doneer
Doneer
X
Verder
<
Verder
<
Verder

Je wordt doorgestuurd
naar de betaalpagina
van jouw keuze.