• Home
  • Nieuws
  • STADSPRAAT: Stadspartij Nijmegen in gesprek met de stad over politiek in de praktijk

STADSPRAAT: Stadspartij Nijmegen in gesprek met de stad over politiek in de praktijk

Geplaatst op      Leestijd: 1 minuut
STADSPRAAT: Stadspartij Nijmegen in gesprek met de stad over politiek in de praktijk

Stadspartij Nijmegen trapt donderdag 5 september STADSPRAAT af. Met dit café gaat Stadspartij Nijmegen alle stadsdelen in om met inwoners in gesprek te gaan over politiek in de praktijk. Over actuele kwesties, kleine én grote zorgen. STADSPRAAT kan over van alles gaan en vooral over wat de inwoners zelf willen vertellen.

De eerste STADSPRAAT is op 5 september om 21.00 uur in de Thiemeloods. Stadspartij Nijmegen gaat dan in gesprek over schone stadslogistiek en zero-emissiezones. Per 1 januari 2025 zijn er inrijverboden voor de meest vervuilende bedrijfswagens in het Stadscentrum, Campus Heyendaal en Hof van Holland. Wat betekent het weren van bedrijfswagens die op benzine, diesel of lpg rijden voor inwoners en ondernemers? Wat moet de politiek doen om deze verstrekkende maatregel werkbaar te houden?

Raadslid Rosalie Thomassen licht toe hoe Stadspartij Nijmegen zich in de raad inzet voor oplossingen voor ondernemers en inwoners die hard geraakt worden door het inrijverbod. Wethouder John Brom licht toe hoe er naar oplossingen wordt gekeken vanuit het college.

Wethouder en fractie zijn present om vragen te beantwoorden en in gesprek te gaan over wat er leeft en speelt.

Wees welkom!

Waar: Thiemeloods, Leemptstraat 34, Nijmegen
Wanneer: donderdag 5 september, inloop van 20.45 uur, café vanaf 21.00
Entree: gratis

Uiteraard is er gelegenheid om een drankje of borrel te pakken en met de mensen van Stadspartij Nijmegen in gesprek te gaan.
Schrijf in voor onze nieuwsbrief en we informeren je periodiek.
Inschrijven



Doneer
Doneer
X
Verder
<
Verder
<
Verder

Je wordt doorgestuurd
naar de betaalpagina
van jouw keuze.